Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 90€

Τα έξοδα για αποστολή εντός του Ελλαδικού χώρου είναι 2.5€ για βάρος μικρότερο από 2Kg. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 90€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.8€.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.6€ εάν πληρώσετε με αντικαταβολή. Στην περίπτωση πληρωμής με Paypal υπάρχει επιπλέον χρέωση 4% (έξοδα Paypal).

Αναλυτικότερα τα συνολικά έξοδα αποστολής:

Αντικαταβολή:

Η συνολική χρέωση για πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής είναι 4.10€ (2.50€ η αποστολή + 1.60€ η αντικαταβολή). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 90€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 1.60€ (πληρώνεται μόνο τα έξοδα αντικαταβολής). Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.80€.

PayPal:

Η συνολική χρέωση  για πληρωμή μέσω PayPal είναι 2.50€ συν 4% της αξίας της συναλλαγής (έξοδα Paypal). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 90€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.80€.

Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Η συνολική χρέωση για πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας είναι 2.50€. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 90€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.80€.
0